Det indhold, som en læser kan finde på denne side, omhandler helt generelt katte. Man kan således sige, at indholdet på denne side henvender sig til personer, der har en interesse i katte af den ene eller den anden grund. Det kan for eksempel være, at man har en interesse i at starte en virksomhed, der omhandler katte, hvilket eksempelvis kunne være et katteri, hvor man opdrætter katte. Sidens indhold henvender sig dog ligeledes til personer, der blot har en interesse i emner omkring katte.

På siden vil der findes indhold, der fortæller, hvordan man starter et katteri, og hvad man i den forbindelse skal være opmærksom på. Her kan man blandt andet læse om, hvad man skal være opmærksom på, inden man giver sig i kast med dette erhverv, da det ofte kræver en del økonomiske midler at drive et katteri.

Desuden vil man kunne læse om perserkatte, der er blevet en meget populær race af katte i Danmark og i andre dele af Europa. Man vil derudover kunne finde information, der henvender sig til katteejere generelt. Her vil man blandt andet kunne læse om, hvorfor og hvornår man bør vaccinere sit kæledyr, og hvad man skal være opmærksom på i den forbindelse.

Slutteligt vil man kunne læse omkring kattes intelligens. I den forbindelse vil deres intelligens blive sammenlignet med hunde, og der vil komme et bud på, hvilket af de to kæledyr, der kan betegnes som værende klogest. Der er netop fokus på disse to typer af kæledyr, da det er blandt de mest populære i Danmark.